Legenda
Contact

Postadres:
Meijhorst 11-62
6537 ET Nijmegen
E-mail:
meijhorst@hetnet.nl

Adressen

Voor belangrijke
adressen en telefoonnummers
klik hier

Aanmelden als burgerhulpverlener
klik hier

Link naar de buren
klik hier

Wij worden gesteund door het Oranje Fonds
klik hier


Artikelen en foto's mogen vrij worden gebruikt door de zes Dukenburgse wijkplatforms en het infomagazine de Dukenburger.In de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 juli waren politie (incl. undercoverteam), de handhavers van de gemeente en het BuurtPreventieTeam Meijhorst in grote getale aanwezig in de wijken Meijhorst en Aldenhof.
Waarschijnlijk heeft niemand tijdens de nachtrust er iets van gemerkt, maar men was maximaal aanwezig op de hotspots. Er zijn vannacht meerdere personen gecontroleerd en aan hen is uitgelegd waarom.

Inmiddels zijn we ongeveer 4 weken verder en de problemen zijn aanzienlijk minder geworden! Er is ook geen verschuiving naar andere wijken. De komende tijd zal politie en bureau handhaving blijven investeren op de problemen, daarbij hebben ze wel uw hulp nodig! Mocht u tijd en zin hebben om samen met hen in de avond/nachtelijke uren mee te helpen door aanwezig te zijn op de hotspots, reageer dan via www.facebook.com/wijkagentendukenburg in een bericht of via pb. Of bel 0900-8844 en vraag naar Mustafa Çelik

 

 

 

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner